Αποστολή Προϊόντων


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση.  Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του Biba.gr δεν πραγματοποιούνται.  Οι αποστολές εκτελούνται, μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών ACS COURIER καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Κόστος Παράδοσης


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Biba.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100. Για παραγγελίες από 100 και κάτω, τα μεταφορικά εντός Ελλάδας χρεώνονται με 3. Οι αποστολές σε Κύπρο έχουν κόστος 15,00€, εντός Ευρώπης έχουν κόστος 35,00€ και στις υπόλοιπες χώρες (εκτός ΕΕ) έχουν κόστος 40,00€ συν τα έξοδα εκτελωνισμού. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,50€ και αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.


*Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να ισχύουν για απομακρυσμένες περιοχές. Το Biba.gr δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες.


Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στη χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.


Χρόνος Παράδοσης


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Biba.gr , κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης.


Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή  9:00 με 17:00.  Εφ'οσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν  τα προϊόντα Σαββάτο, υπάρχει εξτρά χρέωση 2,00€ .  Η παράδοση Σαββάτου δεν ειναι εφικτή για  παραγγελίες που αφορούν νησιωτικούς προορισμούς ,  πραγματοποιούνται  εως Τετάρτη μετά τη 13:00 και για χερσαίους προορισμους, πραγματοποιούνται εως Πεμπτη 19:00.


 Ο μέσος χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε  1-4 εργάσιμες ημέρες, για χερσαίους προορισμούς, για νησιώτικες περιοχές, Ήπειρο και Πελοπόννησο ενώ για  απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ανέρχεται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες.


Σας υπενθυμίζουμε οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αλλάξουν λόγω απρόοπτων συνθηκών (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ) και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό το Biba.gr.


Οι αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό πραγματοποιούνται με  Express Mail Service (EMS), η παγκοσμίως καταξιωμένη υπηρεσία ταχυμεταφοράς για οικονομική, γρήγορη και ασφαλή αποστολή αντικειμένων, με παρουσία από το 1985 και στην Ελλάδα, συνδέει πάνω από 200 ταχυδρομικά δίκτυα παγκοσμίως. 


Επίδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς.


Παραλαβή από τη διεύθυνση του αποστολέα ή από Ταχυδρομικό Κατάστημα.

Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των αντικειμένων ηλεκτρονικά στο link: https://www.acscourier.net/el/track-and-trace ή τηλεφωνικά στο +30 210 81 90 000.

Παράδοση με υπογραφή.


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail,  που δείχνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής. 


 Το Biba.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.