Αποστολή Προϊόντων


 Οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση.  Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του Biba.gr δεν πραγματοποιούνται.  Οι αποστολές εκτελούνται, μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών SPEEDEX COURIER καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Κόστος Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Biba.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά, σε Κύπρο με κόστος 15,00€, Ευρώπη με κόστος 35,00€ και λοιπές χώρες με κόστος 45,00€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,50€ και ισχύει μόνο για την Ελλάδα.


Χρόνος Παράδοση

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Biba.gr , κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή  9:00 με 17:00.  Εφ'οσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν  τα προϊόντα Σαββάτο, υπάρχει εξτρά χρέωση 2,00€ .  Η παράδοση Σαββάτου δεν ειναι εφικτή για  παραγγελίες που αφορούν νησιωτικούς προορισμούς ,  πραγματοποιούνται  εως Τετάρτη μετά τη 13:00 και για χερσαίους προορισμους, πραγματοποιούνται εως Πεμπτη 19:00.

 Ο μέσος χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε  1-4 εργάσιμες ημέρες, για χερσαίους προορισμούς, για νησιώτικες περιοχές, Ήπειρο και Πελοπόννησο ενώ για  απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ανέρχεται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αλλάξουν λόγω απρόοπτων συνθηκών (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ) και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό το Biba.gr.

Οι αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό πραγματοποιούνται με  Express Mail Service (EMS), η παγκοσμίως καταξιωμένη υπηρεσία ταχυμεταφοράς για οικονομική, γρήγορη και ασφαλή αποστολή αντικειμένων, με παρουσία από το 1985 και στην Ελλάδα, συνδέει πάνω από 200 ταχυδρομικά δίκτυα παγκοσμίως. 

Επίδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς.

Παραλαβή από τη διεύθυνση του αποστολέα ή από Ταχυδρομικό Κατάστημα.

Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των αντικειμένων ηλεκτρονικά www.speedex.gr/isapohi.asp ή τηλεφωνικά στο 8011100011 ή  210-3407000 (από κινητό).

Παράδοση με υπογραφή.


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail,  που δείχνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής. 


 Το Biba.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.