Εάν ο πελάτης μετά την παραλαβή της παραγγελίας του επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν η επιχείρηση ακολουθεί μια πολιτική, όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης, εφόσον επικοινωνήσει πρωτίστως με το info@biba.gr, θα μπορεί να το επιστρέψει το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του, όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παρέλαβε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο, χρώμα, είδος και γενικά προϊόν, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.


Default:Σε περίπτωση διαφοράς τιμής υπάρχει & κόστος αντικαταβολής 3,50 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί εξόφληση του υπολοιπου, με τραπεζική καταθεση ή μεταφορα χρημάτων, υποχρεούται πρωτίστως να το γνωστοποιήσει και να επικοινωνίσει άμεσα με την ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ στο info@biba.gr ή τηλεφωνικά.


Σε περίπτωση ,που με τη διαφορά τιμής η ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ οφείλει υπόλοιπο στον πελάτη, τότε εκδίδεται πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική αγορά χωρίς χρονικη δέσμευση.

Συνεπώς η επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη δικαιούχου, αφορά ολοκληρο το ποσό ,του προς επιστροφή προιόντος και όχι μέρος του ποσού.

Ο ΚΩΔΙΚΌΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΎ ΑΠΟΣΤΈΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΜΉΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.

Εάν όμως επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής προς την επιχείρηση. Απο το ποσό επιστροφής αφαιρουνται 4,00€ τα οποία ειναι τα εξοδα επιστροφής. Δηλαδή επιστρεφετε το προιόν με χρέωση παραλλήπτη. Μόλις παραλάβουμε το προιόν και περάσει απο το τμήμα ελέγχου, διενεργείται η προς επιστροφή χρημάτων,που πραγματοποιείται μεσα σε 7 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνια παραλλαβής.

 

·      Δεν γίνονται αλλαγές ρούχων παλιάς collection με νέας collection, δηλαδή τα ρούχα με ένδειξη New Collection.

·      Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ & στο δέμα σας να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη του προιόντος.


Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν, που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

 

Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη.


Αλλαγές σε εσώρουχα & κάλτσες δεν γίνονται για λόγους υγιεινής.


Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Καμιά επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιαδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή και ακόμα αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του. Συνεπώς θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας, που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτήν.

Ο πελάτης, εφόσον επικοινωνήσει πρωτίστως με το info@biba.gr, θα μπορεί να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε (7) επτά ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του. Μ'ολις παραληφθεί και ελεγχθεί το προϊόν από το αρμόδιο τμήμα, τότε πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, που αντιστοιχεί στο όνομα του πελάτη που εκανε την παραγγελία (ανεξαρτήτως του τρόπο πληρωμής ) τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ έγκαιρα και εγγράφως, εντός 7 επτά ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής στην επιχείρηση.

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Θα πραγματοποιήσετε επιστροφή με ΕΛΤΑ COURIER ή τη SPEEDEX και με ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη". Από το ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν σας 4 ευρώ.

Σε περίπτωση που πρωτίστως γίνει αλλαγή σε προϊόν (αλλαγή μεγέθους, χρώματός, είδους κ.ο.κ) παραλαμβάνετε το νέο προϊόν και για κάποιο λόγο δεν το επιθυμείτε, άλλα επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων τότε από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα έξοδα αλλαγής . Συνεπώς 4,00€ * 2 επιστροφές προϊόντος = 8,00 € θα αφαιρεθούν από το προς επιστροφή ποσό στην εκάστοτε παραγγελία.


Η επιστροφή χρημάτων αιτείται εντός 7 επτά ημερολογιακά ημερών από την πρώτη παραλαβή του προϊόντος και όχι από τις όποιες επόμενες αλλαγές.


Η εταιρεία δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο πελάτης ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρεία και δική του χρέωση.


Ο πελάτης φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Τον κίνδυνο βλάβης ή απώλειας των προϊόντων μέχρι τη φυσική τους κατοχή από τον πελάτη/καταναλωτή ή τρίτο που έχει ορίσει ο πελάτης/καταναλωτής, φέρει η επιχείρηση με εξαίρεση των περίπτωση που ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από τον πελάτη/καταναλωτή, οπότε στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος μετατίθεται στον πελάτη/καταναλωτή άμα τη παραδώσει στον μεταφορέα.