Τρόποι πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

To ηλεκτρονικό κατάστημα Biba.gr σας προσφέρει την δυνατότητα επιλογής του Τρόπου Πληρωμής με:


1. Με Αντικαταβολή


Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι έγκυρη μόνο στην Ελλάδα, με μετρητά πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής, κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής με την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας.

Η επιβάρυνση για αυτή τη μέθοδο είναι 3,50€.


2. Με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα


Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα (Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners) εφόσον επιτρέπουν σε απευθείας σύνδεση (e-commerce) συναλλαγές .


3. Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass


4. Κατάθεση σε λογαριασμό ή μεταφορά χρημάτων


Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας online, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών ή να γίνει μεταφορά του αντιτίμου τηλεφωνικά ακόμα και ηλεκτρονικά.

H αποστολή της παραγγελίας θα ξεκινήσει μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας στο λογαριασμό μας. Για δική σας διευκόλυνση αν επιθυμείτε μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής με email στο info@biba.gr . Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση ή μεταφορά (ηλεκτρονικα ή τηλεφωνικά), στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank.


Δικαιούχος : Μαρκετάκη Ευτυχία


IBAN: GR 840 140 6280 6280 023 2000 2660 


Ασφάλεια Συναλλαγών


Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με μέσω κάρτας το ηλεκτρονικό κατάστημα Biba.gr θα σας μεταφέρει αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες, ούτε αποθηκεύονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Biba.gr.


100% Ασφάλεια Συναλλαγών!